...

Jobba som socionomkonsult

Du tjänar bättre lön inom bemanning

Jobba som socionomkonsult

Jobbar du som socionomkonsult och söker nya utmaningar? Vill du utvecklas i din karriär och få bättre lön? Då passar det perfekt att jobba som konsult i ett bemanningsföretag. Som socionomkonsult får du mer frihet i ditt yrke, du kan bestämma när du vill arbeta och inom vilket område. Du behöver aldrig mer förhandla om din semester och du kan välja om du ska jobba heltid eller deltid. Just nu har vi lediga jobb för socionomkonsulter.

Socionomkonsult lön

Vi värderar din insats högt och därmed är du också värd en hög lön. Vi anställer socionomer som är duktiga på sitt arbete och har god erfarenhet inom området. Lönesättningen är individuell och baseras utifrån utbildning, erfarenhet och kompetens. Därutöver kan lönen påverkas beroende på vilken typ av uppdrag man tar och hur långt ifrån hemkommunen man arbetar. För oss är det viktigt att våra konsulter känner sig nöjda med sin anställning. Därför vill vi ge det där lilla extra som gör att man känner sig uppskattad och trivs med anställningen. Kontakta oss så kan vi se vilken lönenivå du har.

Trygghet.

Vilken säkerhet har jag som inhyrd konsult?

För oss är det viktigt att våra socionomkonsulter känner sig trygga med anställningen hos oss. Därför ser vi till att våra medarbetare får goda anställningsvillkor.  

Tjänstepension är inte en självklarhet för många bemanningsbolag. Men det är enligt oss ett måste för att trygga framtiden. Hos oss får alla våra anställda tjänstepension. Våra konsulter är även försäkrade med goda försäkringsvillkor. 

Det är förstås också viktigt att man som konsult har en trygghet i att få uppdrag. På SocioLink arbetar vi ständigt med att bygga på kontaktnätet för att skapa ett så brett utbud som möjligt. Som socionomkonsult hos oss kan man känna sig trygg med att kontinuerligt få uppdrag. 

Lediga jobb socionomkonsult

Såhär går det till

Ta en första kontakt!

Vi vill lära känna dig och höra vilket upplägg du önskar ha som konsult. Ta en första kontakt med oss så kan vi påbörja processen. Våra kontaktvägar är följande:

  • Lämna intresseanmälan och ladda upp ditt CV.
  • Skriv ett mejl till info@sociolink.se. Vi ringer upp dig för ett förutsättningslöst samtal.
  • Ring 08 - 911 911 så berättar vi hur vi kan gå vidare.

Intervju

Vi bokar in en intervju där du får prata med din framtida konsultchef. Vi berättar mer om SocioLink och vilka möjligheter som finns för dig. Du får beskriva dina tidigare erfarenheter och önskemål som socionomkonsult.

Bakgrundskontroll

Vi kontaktar de referenser som du har angivit för att skapa oss en uppfattning om hur tidigare medarbetare upplever din arbetsinsats. Det hjälper oss att få en komplett bild av dig samt matcha uppdrag.

Vi matchar uppdrag

Din konsultchef utgår från dina erfarenheter och preferenser för att hitta ett lämpligt uppdrag till dig. Vi utgår i första hand från befintliga kundkontakter men utökar även sökningen efter behov. Vi hör av oss till dig med förslag och du väljer det som passar dig bäst.

Du påbörjar uppdraget

Du få en introduktion och kontakt med uppdragsgivaren innan uppdraget påbörjas. Du påbörjar uppdraget enligt överenskommelse med uppdragsgivaren.

Uppföljning

Din konsultchef genomför regelbundna uppföljningar för att säkerställa att alla parter är nöjda och hjälper till om någonting behöver anpassas.

Fortsätt karriär

När uppdraget närmar sig sitt slut har du ett ett utvärderade samtal med din konsultchef. Du får du nya förslag på spännande uppdrag som matchar dig.

arbeta som socionom konsult

Omfattningen på lediga uppdrag för socionomkonsulter

Hos oss arbetar du på uppdragsbasis. Det innebär större flexibilitet att välja bland uppdragen. Du väljer själv vilken omfattning som passar dig, om du vill arbeta heltid eller deltid. Det finns ofta möjlighet till distansarbete, vilket passar många småbarnsföräldrar. Våra uppdrag kan vara allt från ett par månader till ett par år. Oftast förlängs uppdragen när man väl är på plats.

Konsultchef som är socionom

Det är viktigt att ha en konsultchef som är socionom. Det gör det lättare för konsultchefen att matcha uppdragen då denne förstår konsultens erfarenhet samt uppdragsgivarens behov. Konsultchefen kan även fungera som rådgivare och bollplank utifrån arbetsrelaterade frågor under uppdragets gång. Konsultchefen har kontinuerliga avstämningar för att höra hur uppdraget går och om det finns eventuella önskemål. Konsultchefen tar ansvar för att alla parter är nöjda och ser till att allt det praktiska ordnas.

Lediga uppdrag socionomkonsult

Vad erbjuder vi?

För dig som är ny socionomkonsult?

Har du länge funderat på att bli socionomkonsult, men inte tagit steget ännu? Med oss har du en chans att få en spännande och utvecklande karriär. Vi lägger extra fokus på dig som är ny så att du känner dig trygg i din nya roll som konsult. Hos oss får du en lyhörd kontaktperson som följer dig i ditt nya arbete. Till en början är det många och täta avstämningar som sedan blir färre i den takt som du utvecklas. När du väl har kommit in i arbetet och känner dig trygg kommer avstämningarna ske enligt våra standardrutiner. Vi finns förstås alltid tillgängliga per telefon och vi bokar gärna in ett extra möten om det finns behov av det.

Starta eget

Att driva eget bolag är både roligt och utvecklande. Det är perfekt för dig som vill känna dig fri och styra över din egen tid. Du som konsult har större möjlighet att välja bland uppdrag och sätta dina egna priser. Det kan vara nervöst att starta eget bolag och det finns mycket att tänka på innan man startar. Vi hjälper dig att komma igång på ett trygg och säker sätt. Läs mer om att starta eget här.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrev från SocioLink

Nyhetsbrev för Socionomkonsulter riktar sig i första hand till dig som arbetar som socionom. Du får tips på utbildningar, kunskap och insikter inom aktuella ämnen.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.