...

Förmåner som socionomkonsult

Våra förmåner som socionomkonsult på SocioLink. Hos oss får du de bästa arbetsvillkoren. Du får en mycket konkurrenskraftig lön och dessutom kan du ta del av flera förmåner som gynnar din karriär, mående och hälsa.

Vår ambition är att bli den mest attraktiva arbetsgivaren för socionomkonsulter. Vi vill behålla våra medarbetare för att skapa en kontinuitet och långsiktighet. För att nå vårt mål satsar vi stort på att goda arbetsvillkor med trygghet och säker framtid.

Försäkring och Tjänstepension - Viktiga förmåner som socionomkonsult

Vi följer ITP, vilket är densamma som kommunalanställda får i tjänstepension. Detta innebär en tjänstepension om 4,5% upp till 46 438 kr, och allt som överstiger är 30 % i tjänstepension. Tjänstepensionen landar oftast på 7 000 – 9 000 kr i månaden. Socionomkonsulter behöver vara noggranna med att välja ett bemanningsbolag som betalar tjänstepension till sina anställda. Utan tjänstepension får man enbart den allmänna pensionen från staten, vilket är svårt att leva på som pensionär. På SocioLink behöver du inte oroa dig för din framtid då du får den bästa tjänstepensionen genom en anställning hos oss. 

Självfallet är du även försäkrad så att du kan vara trygg under arbetet.

Lön

Vad tjänar en socionomkonsult?

Våra Socionomkonsulter får en marknadsmässigt hög lön. Lönesättningen är individuell beroende på erfarenhet, utbildning och uppdragets art. Om man är flexibel och kan arbeta längre hemifrån kan det också höja lönen. 

Socionomer har en viktig arbetsuppgift och gör stor nytta för samhället. Vi vill visa våra socionomkonsulter att vi uppskattar arbetet och att insatsen är värd en hög lön. Våra konsulter som arbetar som socialsekreterare/biståndshandläggare tjänar mellan 55 000-70 000 kr per månad.   

Kontakta oss så kan vi göra en uppskattning på hur mycket du kan tjäna som socionomkonsult hos oss. 

Vill du läsa mer om vad socionomer tjänar i lön kan du göra det här.

Vad tjänar en socionomkonsult?

Utbildning

Kompetensutveckling bidrar till ökad kunskap och trivsel på arbetet. Man blir också mer attraktiv på arbetsmarknaden och får således fler uppdrag att välja mellan. Vi på SocioLink vill ge dig möjligheten att delta i utbildningar så du kan få utvecklas i din karriär och få nya möjligheter. Tillsammans med din konsultchef kan du planera för den utbildning du vill gå. 

Utbildning
Friskvård

Friskvård

Fysisk aktivitet är viktigt för att må bra kroppsligt och själsligt. Vi vill bidra till att våra konsulter kan leva en hälsosam livsstil och få möjlighet till avkoppling från arbetet. Våra socionomkonsulter får 200 kr i friskvårdsbidrag varje månad. Friskvårdsbidraget gäller bland annat för träning av olika slag, massage eller behandling som är avstressande.

Handledning

Det finns möjlighet för våra socionomkonsulter att få handledning av en legitimerad handledare. Syftet med handledningen är att medarbetarna ska få stöd i ärenden och möjlighet till professionell utveckling genom diskussion och tankeutbyte. Handledningen sker oftast i grupp och på distans en till två gång i månaden.
Handledning

Vad erbjuder vi?

Eget företag

Det är viktigt för oss att du som egenföretagare kan få ta del av våran gemenskap men ändå får ha din frihet kvar som egenföretagare. Vi välkomnar dig att delta i våra interna träffar och festligheter för att nätverka och inspireras av andra konsulter. Vi kan också hjälpa dig att komma i kontakt med vår samarbetspartner som kan ge dig ett förmånligt pris för bokföring. Alla våra konsulter, även företagare, ska ha möjlighet till kompetensutveckling. Således ger vi även underkonsulter en bonus för att kunna delta i valfri utbildning.

För dig som håller på att starta upp ett bolag så hjälper vi dig att komma igång på ett smidigt och tryggt sätt.

Du kan läsa mer om att starta eget här.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrev från SocioLink

Nyhetsbrev för Socionomkonsulter riktar sig i första hand till dig som arbetar som socionom. Du får tips på utbildningar, kunskap och insikter inom aktuella ämnen.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.